Locum - Hannas utlåtande
Det verkar som om mina hemmagjorda locum gick hem hos Hanna och hennes man. Trots att de små gelebitarna såg allt annat än ätliga ut efter ett par dagar. Jag misstänker att det blev för lite gelatin; bitarna sög i sig florsocker i en rasande fart så att den sockriga utsidan försvann och tappade dessutom formen bara efter något dygn.
Själv är jag fortfarande rätt skeptisk. Locum är gott i små bitar, men en hel skål hemma blir rätt trist efter bara några dagar.
Nästa gång jag provar på att göra locum blir nog inför en större fest eller som gå bort-present till Hanna.
Äldre inlägg:
« Det orientaliska nattlivet blir hetareNyare inlägg:
Vissa låtar är för alltid träningslåtar »Läs fler orientaliska reflektioner om:
Provsmakning av 5 Turkish Delight
6 april 2014 kl. 18:55
Vad gör man om man har för mycket turkisk konfekt att göra av med? Jo, jag högg tag i fyra kollegor på jobbet och lät dem smaka samt betygsätt fem olika märken av Turkish Delights. Läs vad de tyckte!
» Läs hela inlägget - 3 kommentarer
Vad gör man om man har för mycket turkisk konfekt att göra av med? Jo, jag högg tag i fyra kollegor på jobbet och lät dem smaka samt betygsätt fem olika märken av Turkish Delights. Läs vad de tyckte!
» Läs hela inlägget - 3 kommentarer
Lokum - försök nr 2
8 juli 2009 kl. 21:00
Planen är att jag ska bidra med Lokum (även vara känt som Turkish Delight) på en orientalisk fest senare i sommar och eftersom första omgången gelebitar inte blev helt som jag hade önskat så gjorde jag...
» Läs hela inlägget - 4 kommentarer
Planen är att jag ska bidra med Lokum (även vara känt som Turkish Delight) på en orientalisk fest senare i sommar och eftersom första omgången gelebitar inte blev helt som jag hade önskat så gjorde jag...
» Läs hela inlägget - 4 kommentarer
Lokum - försök ett
14 februari 2009 kl. 13:34
På en födelsedag för ett par år sedan fick jag en bok från min dåvarande arbetsgivare om orientens mat och kultur. En jättehärligt bok; Information, godis-...
» Läs hela inlägget
På en födelsedag för ett par år sedan fick jag en bok från min dåvarande arbetsgivare om orientens mat och kultur. En jättehärligt bok; Information, godis-...
» Läs hela inlägget
Annons
Är du en Orientalista?
Skaffa dig ett Orientalista-konto! Du kan bland annat kommentera blogginlägg och artiklar eller lägga upp second hand-annonser.
Gästskribenter efterlyses
Vill du gästskriva på Orientalista? Skicka ett mail och berätta vad du vill skriva om.
Vill du gästskriva på Orientalista? Skicka ett mail och berätta vad du vill skriva om.
Bilder efterlyses
Har du bilder/filmer från en dansshow, konsert eller annat kulturevenemang? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.
Har du bilder/filmer från en dansshow, konsert eller annat kulturevenemang? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.